ȘI UNIVERSITĂȚILE DIN CONSTANȚA RĂMÂN ÎNCHISE, TOATĂ SĂPTĂMÂNA

27928
3
ȘI UNIVERSITĂȚILE DIN CONSTANȚA RĂMÂN ÎNCHISE, TOATĂ SĂPTĂMÂNA - nextsemesterprepwhatstudentsshou-1484041698.jpg

Articole de la același autor

În cadrul Comandamentului de iarnă reunit azi, la Prefectura Constanța, președintele CJ Constanța, Horia Țuțuianu, a declarat că viscolul care va veni din această noapte va crea probleme mult mai grave decât cel precedent. Drept urmare, și universitățile vor rămâne închise până luni, nu doar școlile. 






UPDATE - "Universitatea "Ovidius" din Constanța informează, având în vedere că în cele două zile în care au fost suspendate cursurile marea majoritate a studenților din județ și județele învecinate au revenit în cămine și a faptului că ne aflăm în perioada de desfășurare a colocviilor, cursurile încep mâine, 11 ianuarie 2017, cum anunțasem anterior.
Asigurăm studenții care nu pot ajunge la activitățile didactice că vor avea posibilitatea să-și reprogrameze colocviile, iar absențele nu vor fi cuantificate.", transmite Biroul de presă al Universității "Ovidius" din Constanța.

Comentează știrea

Adi
10 ianuarie 2017
Stire eronata

In Academia Navala se desfasoara cursuri de luni . Si vor continua pana vineri

Cristi
10 ianuarie 2017
Corect eronata !

Nici Universitatea Ovidius nu a anuntat nimic inca, deci momentan e dezinformare !

Teo
10 ianuarie 2017
Informație dr rahat

Universitatea "Ovidius" din Constanța informează, având în vedere că în cele două zile în care au fost suspendate cursurile marea majoritate a studenților din județ și județele învecinate au revenit în cămine și a faptului că ne aflăm în perioada de desfășurare a colocviilor, cursurile încep mâine, 11 ianuarie 2017, cum anunțasem anterior. Asigurăm studenții care nu pot ajunge la activitățile didactice că vor avea posibilitatea să-și reprogrameze colocviile, iar absențele nu vor fi cuantificate. Biroul de presă al Universității "Ovidius" din Constanța 10 ianuarie 2017

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.142 secunde