X
X
Mai multe ştiri online:

Show-uri de live cooking și muzică de calitate la Filicori Zecchini

Ştire online publicată Luni, 07 Octombrie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Binecunoscutul local "Filicori Zechini" de pe strada Alexandru Lăpușneanu din Constanța a introdus, începând de luna trecută, în această locație, și conceptul de "live cooking". Astfel, clienții vor putea asista, efectiv, la prepararea diferitelor sortimente, ce vor fi realizate chiar în restaurant. 


Așadar, dragi constănțeni, clienții care apreciază gustul aromat al cafelei consumate într-un ambient elegant și spațios, pot găsi aici amestecul ideal de rafinament, servire de cinci stele și produse de cea mai înaltă calitate, pentru că asta înseamnă "Filicori Zecchini".


În plus, în fiecare zi, încă de la primele ore ale dimineții, aici vă veți putea întâlni cu persoanele dragi vouă, prieteni, colegi, familie, la o cafea, și continuând cu prânzul și cina, când la "Filicori" le sunt rezervate clienților o mulțime de momente speciale, nenumărate surprize, toate asezonate cu muzică de calitate. 


În plus, serile de joi vor avea și muzică live. Așadar, mergeți să vă bucurați de gustul savuros al preparatelor gătite chiar în fața dumneavoastră și încercați o gamă variată de băuturi fine! Beți o cafea proaspăt măcinată și apoi descoperiți secretele bucătăriei italiene, într-un show de live cooking care vă va teleporta direct pe străzile din Roma, Napoli sau Florența! Sau alăturați-vă bucătarului de serviciu! El este cel care vă va demonstra cum se gătesc pastele fresca și cum se aduce prospețimea în farfurie.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4372 secunde