#SHEDECIDES. Femeile militează pentru accesul tinerelor la servicii de planificare familială

110
1
#SHEDECIDES. Femeile militează pentru accesul tinerelor la servicii de planificare familială - copil-1488457854.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, ministrul Sănătății, Florian Bodog, participă la conferința internațională la nivel înalt, #SHEDECIDES, care are loc la Bruxelles, Belgia.


Evenimentul este găzduit de către Alexander De Croo, viceprim-ministru și ministrul Dezvoltării din Belgia și co-organizat cu Lilianne Ploumen, ministrul pentru Comerțul exterior din Țările de Jos, Isabella Lövin, viceprim-ministru și ministrul pentru Dezvoltarea cooperării din Suedia și doamna Ulla Tørnæs, ministrul Dezvoltării cooperării din Danemarca. 


#SHEDECIDES este o organizație care susține drepturile femeii, în special legate de sănătatea sexuală și reproductivă, axându-se pe dreptul femeii de a hotărî pentru sine, în mod liber, dacă, în ce moment sau câți copii dorește să aibă.


Principalul obiectiv al reuniunii este acela de a oferi fetelor și femeilor acces la servicii de planificare familială. Acestea sunt drepturi ale omului cu implicații importante pentru sănătatea, situația socio-economică și dezvoltarea personală a fiecărei femei și fete.




Comentează știrea

unul
2 martie 2017
elita vrea mai multi sclaveti la munca

Consider ca "serviciile de planificare familiala" ar trebui limitate pana la momentul gestational in care se detecteaza bataia inimii copilului. Viata trebuie protejata.

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 Martie 2014
Stire din Life and Style : Ce îi incită pe bărbați
Pagina a fost generata in 0.4728 secunde