Sfaturi de la specialiști. Cum puteți răcori camerele

307
Sfaturi de la specialiști. Cum puteți răcori camerele - aerisirecamere-1529337235.jpg

Articole de la același autor

Ne așteaptă cel puțin două luni de zile calde, vreme în care trebuie să știm ce putem face pentru a locui într-un mediu cu aer curat și respirabil. Tocmai de aceea, specialiștii ne sfătuiesc ca în primul rând să ne aerisim cu mare grijă locuințele. Astfel, în zilele caniculare, acest lucru este recomandat să se facă, în mod special, dimineața foarte devreme și seara foarte târziu.

Dacă suportați curenții de aer fără probleme, atunci puteți lăsa deschise ușile și ferestrele și pe timpul nopții. Totuși, atunci când lăsați să pătrundă aerul rece este de ajutor să deschideți inclusiv ușile dulapurilor, pentru a lăsa să iasă aerul care s-a încălzit peste zi.

De asemenea, evitați să țineți pornite aparatele de care nu aveți neapărată nevoie. Recomandat este chiar să scoateți din priză televizoarele, calculatoarele, alte aparate pe care nu este neapărată nevoie să le folosiți. Apoi, treceți la înlocuirea becurilor incandescente cu cele cu consum redus de energie, care nu se încălzesc așa cum se întâmplă cu primele. Nu în ultimul rând, aragazul și cuptorul sunt alte surse de căldură pe care ar fi potrivit să le folosim seara, cât mai târziu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4319 secunde