Sfaturi de la Serviciul Public de Impozite și Taxe, pentru constănțeni

471

Articole de la același autor

Constănțenii care își vând mijloacele de transport o pot face fără certificat de atestare fiscală doar dacă folosesc contractul tip al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța. 


"Înstrăinarea mijloacelor de transport se realizează fără certificat de atestare fiscală în cazul în care la transferul dreptului de proprietate este utilizat formularul tipizat «Contract de înstrăinare/dobândire a unui mijloc de transport», model 2016-ITL 054. Astfel, prin completarea de către SPIT a rubricii B din cadrul formularului menționat, se atestă achitarea sumelor datorate bugetului local, obligativitate reglementată de art. 159 alin. (5) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, fapt ce era confirmat prin certificatul de atestare fiscală", explică reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța. 


Formularul respectiv poate fi descărcat de pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea Persoane fizice - Documente declarare sau se distribuie gratuit în orice agenție fiscală SPIT.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1886 secunde