Sezonul estival, deschis pe plaja Neversea cu DJ-i renumiţi, din străinătate

692
Sezonul estival, deschis pe plaja Neversea cu DJ-i renumiţi, din străinătate - sezonulestival-1626094990.jpg

Articole de la același autor

Organizatorii festivalului Neversea au celebrat cel mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre pe 9 și 10 iulie, pe plaja Neversea din Constanța, cu un concept unic de petreceri. Endless Neversea a adus pe scenă DJ-i de top precum Dub FX, Mr Woodnote și Fedde le Grand, care au făcut show-uri spectaculoase într-un decor fabulos la mare. Day Dreamers (Marwan, Dub FX & Mr Woodnote), DJ Shiver, DJ Andi și Julian Morris au completat experiența muzicală de pe plaja Neversea cu seturi de excepție. Astfel a fost marcat weekend-ul în care ar fi trebuit să aibă loc cea de-a patra ediție a festivalului Neversea, care a fost amânată pentru 2022.

Organizatorii au pregătit momente speciale pentru fani în acest an pe plaja Neversea. Într-un decor de poveste, inspirat din insulele grecești, aceştia au recreat atmosfera de festival pe o suprafață de 21.000 de metri pătrați de plajă.

Distracția a început vineri seară, cu un warm-up asigurat de Julian Morris. Petrecerea a continuat cu australianul Dub FX și britanicul Mr. Woodnote, maestru al saxofonului. Cei doi artiști au făcut un show live memorabil, cu beaturi hip-hop, reggae și drum & bass însoțite de saxofon. Show-ul a continuat cu trio-ul Day Dreamers, format din Marwan, Dub FX și Mr. Woodnote până la miezul nopții.

Sâmbătă seară, Julian Morris a încălzit din nou atmosfera pe plaja Neversea. Apusul soarelui a fost acompaniat de muzica mixată de DJ Shiver, care a animat publicul timp de două ore. Fedde le Grand a fost headliner-ul serii care a făcut senzație și a adus frenezia de la mainstage pe plaja Neversea. Prezent în anii trecuți la festivalul Neversea, DJ-ul olandez a făcut o super atmosferă la Endless Neversea, în aplauzele fanilor. Noaptea s-a încheiat cu DJ Andi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2003 secunde