Serviciul de Taxe și Impozite începe expedierea înștiințărilor de plată

227
1

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii, constănțenii vor începe să primească înștiințările de plată privind impozitele și taxele locale. Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța anunță că zilele acestea demarează operațiunea de transmitere a înștiințărilor.

"Constănțenii care primesc înștiințări tipărite pe hârtie de culoare albă au de plătit doar impozitele și taxele aferente anului 2014 și beneficiază de bonificație (10% pentru persoane fizice și 5% pentru persoanele juridice) dacă își achită debitele până la data de 31 martie 2014. Cei care primesc înștiințări tipărite pe hârtie de culoare roz au de plătit impozitele și taxele locale pentru anul 2014, dar și obligațiile restante aflate în procedură de executare silită precum și accesoriile acestora calculate la data de 1 ianuarie 2014 și beneficiază de bonificație dacă își achită, până la data de 31 martie 2014, atât debitele restante cât și cele aferente anului 2014", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.

Începând cu aceeași dată, vor fi expediate și somațiile de plată pentru contribuabilii care nu au achitat impozitele aferente semestrului al doilea al anului 2013.

Comentează știrea

christian louboutin outlet online store
28 februarie 2014
christian louboutin outlet online store

christian louboutin suede sandal Stiri Social : Serviciul de Taxe și Impozite începe expedierea înștiințărilor de plată | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin outlet online store http://lifechemicals.beauty-fitnessegypt.com/images/christian-louboutin-size-chart.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2814 secunde