Serviciul de Impozite și Taxe Constanța, premiat pentru practicile moderne

175
Serviciul  de Impozite și Taxe Constanța, premiat pentru practicile moderne - spit-1448302522.jpg

Articole de la același autor

Păstrând tradiția anilor anteriori, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța a obținut locul al treilea la cea de-a opta ediție a competiției "Inovație și calitate în sectorul public" al cărei scop a fost identificarea și evidențierea celor mai eficiente și inovative practici din sectorul public românesc.

Concursul, organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, s-a derulat în perioada mai - iulie 2015, fiind structurat pe trei secțiuni tematice. Astfel, au fost analizate modul de cooperare internațională pentru modernizarea serviciilor publice, mecanismele de eficientizare a comunicării interne și de consolidare a imaginii publice și metodele și practicile de stimulare a participării cetățenilor la viața publică.

"SPIT a participat la secțiunea a doua cu proiectul «Promovarea activității instituționale prin mass-media și social-media». Cele mai bune proiecte au fost selectate și premiate de evaluatori aleși din cadrul ANFP, universităților, aso-ciațiilor profesionale, publicațiilor de specialitate și organizațiilor nongu-vernamentale cu experiență bogată și rezultate reprezentative", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.

Potrivit acesteia, SPIT este la cea de-a șasea participare, în anul 2014 obținând mențiune cu proiectul "E-tax Mobile-plata impozitelor și taxelor cu telefonul mobil", în anul 2013, ocupând locul al treilea cu proiectul "Modalitate inovatoare de plată a impozitelor și taxelor", în anul 2012 - locul al zecelea cu proiectul "Verifică fișa de înmatriculare auto", iar, în anul 2011, locul la doilea cu proiectul "Managementul satisfacției contribuabililor-instrument esențial pentru îmbunătățirea continuă a calității serviciilor".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4441 secunde