Servicii SEO: Cum să avem pe blog un conținut de calitate și bine optimizat?

162
Servicii SEO: Cum să avem pe blog un conținut de calitate și bine optimizat? - serviciiseoblog-1589376195.jpg

Articole recomandate

Conținutul de calitate a reprezentat dintotdeauna unul dintre cei mai importanți piloni ai prezenței în online, iar atunci când este optimizat cu ajutorul unor servicii SEO, valoarea lui crește exponențial, reușind să contribuie la o mai bună indexare a site-ului în motoarele de căutare.


Deși în mediul online se vorbește de câțiva ani deja despre puterea conținutului video, nici articolele de blog nu ar trebui ignorate, reprezentând, în continuare, atât o componentă valoroasă pentru gama de servicii SEO, dar și o modalitate de a atrage potențialii clienți prin informații valoroase și de interes.


Iată câteva sfaturi pentru a redacta un conținut de calitate și bine optimizat:


#1. Conținut targetat


Nu uita ca atunci când îți alegi tematica sau structura articolului să te raportezi permanent la cititorii tăi, care reprezintă, în același timp, și potențiali clienți. Dacă ai construit deja un profil de buyer persona pentru campaniile pe care le desfășori în online, folosește-te de el și atunci când redactezi conținut. În funcție de interesele și nevoile ei, construiește sfaturi personalizate pentru audiența ta! În acest fel, articolul se va bucura de un nivel superior de popularitate și chiar va genera conversii.


#2. Discută deschis cu cititorii tăi


Una dintre cele mai frecvente dileme cu care se confruntă un content writer la început de drum este modul de adresare în articole. Ar trebui să folosești mai degrabă un ton al vocii serios, ușor impersonal sau, din contră, să utilizezi o adresare directă și prietenoasă?


Nu există un răspuns standard la această întrebare! Tot ce trebuie să faci este să analizezi în detaliu mesajul pe care brandul în numele căruia scrii își dorește să îl transmită publicului țintă. Mai mult, cât de deschisă este audiența ta? Încearcă să te pui în "pielea" ambelor personaje și să înțelegi care este cea mai corectă punte de legătură.


#3. Ține cont de cuvintele-cheie


Nu este indicat să construim un text de blog fără să ținem cont de procesul de optimizare SEO. Articolele de blog sunt una dintre principalele instrumente de SEO On Page, așa că încearcă să incluzi un keyword relevant pentru domeniul tău de activitate și să urmărești sfaturile de SEO pe care ți le furnizează platformele de tipul Wordpress. În acest mod, vei reuși să aduci un plus de vizibilitate site-ului și să contribui la o mai bună indexare a acestuia în motoarele de căutare.


#4. Îmbină creativitatea și informația  


Oamenii se așteaptă de la un articole de blog să primească informație valoroasă, dar împachetată cu un dram de creativitate. Încearcă să te desprinzi de structura unui articol științific sau tehnic și prezintă lucrurile dintr-o perspectivă practică, oferind exemple pentru a te asigura că mesajul a fost perceput corect.


Content writingul este un sector fascinant al Marketingului, iar atunci când este adaptat la strategia de optimizare SEO, rezultatele nu întârzie să apară. 


Agenția SEO 365 are o echipă de specialiști care îmbină cu succes ambele sfere ale Marketingului Online generând, pentru clienții săi, rezultate notabile. În această perioadă, SEO 365 oferă antreprenorilor accesul la o sesiune de consultanță gratuită. Ești gata să-ți descoperi potențialul în online?


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ce vrea Palaz de la 2012
Sâmbătă, 01 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Poliția Română și-a lansat blog
Pagina a fost generata in 0.5386 secunde