Servicii online la Taxe şi Impozite Constanţa

257
Servicii online la Taxe şi Impozite Constanţa - serviciionline-1605211823.jpg

Articole recomandate

Dacă aveţi de plătit taxe şi impozite sau aveţi nevoie de diferite documente şi certificate, nu mai este nevoie să vă deplasaţi la ghişeele fiscale, ci le puteţi obţine simplu, online, pe site-ul Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa.

Pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, reprezentanţii SPIT Constanţa recomandă contribuabililor să evite deplasarea la ghişeele instituţiei şi să utilizeze serviciile online. În acest scop, sunt metode alternative la distanţă, dezvoltate în scopul eficientizării procesului de soluţionare a cerinţelor cetăţenilor. Plata impozitelor şi taxelor locale sau a amenzilor se poate face pe site-ul SPIT, prin intermediul telefonului mobil, utilizând aplicaţia e-Tax Mobile, pe site-ul www.ghiseul.ro, prin serviciul de Internet Banking sau prin ordin de plată.

Dacă trebuie să depuneţi declaraţiile fiscale, le puteţi încărca pe site-ul SPIT, le puteţi trimite scanate, pe adresele de mail, sau prin poştă ori servicii de curierat, cu confirmare de primire. În cazul în care trebuie să obţineţi certificate de atestare fiscală, vă puteţi autentifica pe site-ul SPIT, sau le solicitaţi pe e-mailurile instituţiei. La fel se procedează şi pentru depunerea diverselor solicitări. Adresele de corespondenţă sunt [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]. De asemenea, dacă doriţi să obţineţi alte informaţii sau aveţi nevoie de asistenţă şi consiliere fiscală, vă puteţi adresa prin intermediul liniei telefonice gratuite Telverde 0800/41.00.42 sau la numerele de telefon ale fiecărei agenţii fiscale.

„Reamintim faptul că accesul la sediile Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii, termoscanarea şi igienizarea mâinilor. Puteţi verifica în timp real gradul de aglomeraţie din agenţiile fiscale, înainte de a pleca de acasă, pe site-ul SPIT, unde sunt imagini live de la ghişee”, transmit reprezentanţii Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3796 secunde