€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Servicii online la RAJA. Se pot face plăți 24 de ore din 24

Ştire online publicată Joi, 26 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Începând din această lună, RAJA pune la dispoziția abonaților săi platforma on-line Contul meu RAJA. Este vorba despre un pachet Cont Client care poate fi utilizat, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte. 


Astfel, abonații, indiferent de calitatea juridică, au acces direct, la informații despre facturile emise, ultimele plăți procesate sau consumul de apă, toate gestionate dintr-un singur loc și numai la un clic distanță. 


„Facilitățile pe care le aduce noul serviciu online sunt achitarea, rapid și fără un comision suplimentar, a facturilor pentru serviciile de apă potabilă și de canalizare, accesul la istoricul de plăți, vizualizarea facturilor imediat ce au fost emise, cu posibilitatea de descărcare și de imprimare a acestora, verificarea și transmiterea indexului contorului de apă on-line, dar și informații asupra modalității și a perioadei de citire a consumului. Plățile efectuate sunt actualizate pe platforma Contul meu RAJA în maximum trei zile”, precizează reprezentanții RAJA. 


Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA Constanța. Contul meu RAJA poate fi accesat de pe pagina principală a site-ului www.rajac.ro, apăsând butonul Cont Client. Aici, abonatul trebuie să introducă codul de client, numele și prenumele titularului/titularilor de contract, o adresă de e-mail validă, cu care abonatul se poate loga ulterior și la care va primi mesajele legate de contul de client, și o parolă ce va fi introdusă de două ori pentru ca sistemul să verifice securitatea ei.


Totodată, abonatul trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile pe baza cărora li se pune la dispoziție acest serviciu modern, rapid și sigur. Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e-mail sau a codului de client și a parolei. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8024 secunde