Servicii bancare la Poșta Română

190
Servicii bancare la Poșta Română - posta1-1463761620.jpg

Articole de la același autor

În încercarea de a-și diversifica activi-tatea, Compania Națională Poșta Română a încheiat un contract cu Patria Bank pentru oferirea de servicii bancare. Astfel, Banca Națională a României a acordat Patria Bank acordul de a externaliza serviciile bancare în rețeaua Poșta Română.

Pe modelul altor administrații poștale europene moderne, la ghișeele Poștei Române selectate la nivel național și implementate etapizat, se vor putea tranzacționa produse bancare retail în condiții de proximitate și conveniență, în beneficiul tuturor clienților. În prezent, proiectul va beneficia de o etapă pilot, urmând ca dispersia la nivel național să continue accelerat, începând cu 2017.

"Poșta Română își urmează parcursul strategiei asumate prin guvernanța corporativă, de modernizare accelerată comercială și operațională a companiei, iar acest nou proiect major de succes se alătură tuturor inițiativelor și parteneriatelor recente. Astfel, oferta noastră de servicii a fost adusă mai aproape de așteptările clienților și reconfirmă valoarea și încrederea în brand-ul Poșta Română. Serviciile financiare vor constitui, alături de alte proiecte de afaceri inițiate, o alternativă de viitor la tendința de scădere a pieței de corespondență în România", a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al Poștei Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Mai 2016
Stire din Social : Protest la Poșta din Constanța
Miercuri, 27 Aprilie 2016
Stire din Social : Oficiile poștale, închise. Vezi când
Pagina a fost generata in 0.4304 secunde