Serghei Mizil invită constănțenii să-i guste "haleala criminală" la restaurantul "La 2 Vagabonzi"

3423
2

Articole de la același autor

Un nou restaurant "a prins viață", în zona peninsulară din municipiul Constanța, în locul în care, în urmă cu câțiva ani funcționa "Primăria Constănțenilor". "La 2 Vagabonzi", restaurantul situat lângă Muzeul de Artă Populară, aduce un aer nou și totodată original, în centrul vechi al constănțenilor. Totul a pornit de la o discuție între Serghei Niculescu Mizil și Sorin Ovidiu Bălan, care, uitându-se prin zonă s-au întrebat "ce-ar fi dacă...". 


După mai multe idei puse cap la cap, Serghei Mizil a reușit să transpună în restaurantul pe care-l deține o parte din personalitatea acestuia, iar umorul te însoțește încă de la primii pași făcuți în local. Meniul este realizat în cel mai original mod cu putință, fiind prezentat asemenea unui "cotidian cu haleală și macheală". Meniuri precum "înduplecă judecătorul", "inculpatul norocos" sau "prosteala martorului" sunt însoțite cu câteva rânduri amuzante, pe care vă lăsăm să le descoperiți. 


Prețurile variază în funcție de produsele pe care doriți să le alegeți. Spre exemplu, meniul de băuturi denumit "macheală de deschidere" are prețuri cuprinse între 10 și 26 de lei. Când vine vorba despre mâncare sau "haleală criminală", prețurile variază între 10 lei, pentru o porție de creier de porc pane și 35 de lei pentru "mândria milițianului", fudulii de curcan. Aici puteți găsi și o varietate de mâncăruri din pește, "patronu' fetelor de pe centură", cu prețuri cuprinse între 11 și 35 de lei, pentru feluri precum rapane în sos alb și somon cu ierburi aromatice. 


Mai multe experiențe culinare și muzicale, le veți putea trăi pe viu, alegând să faceți o vizită "La 2 Vagabonzi", restaurantul deschis în luna iulie. 


Comentează știrea

Miefoame
27 septembrie 2016
Da?

Moaaaaa serghei mizil, pai gata mosu acum ma duc, stai sa scot niste bani de pe card daca e serghei mizil... Chiar, cine e asta ?

2
27 septembrie 2016
Vagabontzi

Nomenclaturisti

Răspuns la: Da?
Adăugat de : Miefoame, 27 septembrie 2016
Moaaaaa serghei mizil, pai gata mosu acum ma duc, stai sa scot niste bani de pe card daca e serghei mizil... Chiar, cine e asta ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6453 secunde