Sens unic pe bulevardul Tomis, între Grand și Lupoaică

12840
4
Începând de vineri, 4 noiembrie, bulevardul Tomis va avea sens unic și pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian. Artera va avea o pistă pentru bicicliști și trei benzi de circulație auto cu sens unic, spre strada Traian.


Din această cauză, traseul liniei RATC 101C se modifică. Autobuzele vor pleca de la Poarta 2 port, pe strada Traian, strada Mihai Viteazu, strada Constantin Brătescu, strada I.G. Duca, bulevardul Ferdinand, după care vor intra pe traseul normal.


Stațiile de pe bulevardul Ferdinand, din Centru și de la republica nu vor mai fi atinse de traseul 101C. "Recomandăm călătorilor în cazul stației din Centru să folosească stația de la magazinul Tomis, iar pentru stația de la Republica, stația de la magazinul Tomis sau stația de la Piața Griviței, de pe strada I.G. Duca", explică directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cristian Tănase.



Comentează știrea

O labareala
2 noiembrie 2016
vagadau face rahatu praf

Se intreaba daca Mircea poate prelua traficul. Cand a fost reabilitat ultima data ca e plin de gropi si de masini parcate in stanga si-n dreapta. De-abia astepti sa iesi de pe Mircea.

trandafir
2 noiembrie 2016
giratorii

sa faca odata giratoriu si parcare la piata brotacei .aprobarea si proiectul sunt din 2012 isi bat joc de populatie

Gheorghe
2 noiembrie 2016
Același

Nimic nu este bun . Măriți pensiile odata .

Cetatean
2 noiembrie 2016
sens unic

Mai labareala citeste si tu mai atent articolul este vorba intre Grand si Lupoaica unde Mircea este asfaltata recent . Vorbesti ca sa te afli intreaba si tu si trandafir care stie el ca este din 2012 !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5496 secunde