Mai multe ştiri online:

Sens unic pe bulevardul Tomis, între Grand și Lupoaică

Ştire online publicată Miercuri, 02 Noiembrie 2016. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Începând de vineri, 4 noiembrie, bulevardul Tomis va avea sens unic și pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian. Artera va avea o pistă pentru bicicliști și trei benzi de circulație auto cu sens unic, spre strada Traian.


Din această cauză, traseul liniei RATC 101C se modifică. Autobuzele vor pleca de la Poarta 2 port, pe strada Traian, strada Mihai Viteazu, strada Constantin Brătescu, strada I.G. Duca, bulevardul Ferdinand, după care vor intra pe traseul normal.


Stațiile de pe bulevardul Ferdinand, din Centru și de la republica nu vor mai fi atinse de traseul 101C. „Recomandăm călătorilor în cazul stației din Centru să folosească stația de la magazinul Tomis, iar pentru stația de la Republica, stația de la magazinul Tomis sau stația de la Piața Griviței, de pe strada I.G. Duca”, explică directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cristian Tănase.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7426 secunde