Semnal de alarmă pe malul mării. Prima structură de "Artă din gunoaie", la Vama Veche

345
Semnal de alarmă pe malul mării. Prima structură de

Articole de la același autor

Zilele acestea, echipa Let’s Do It, România a făcut curățenie pe plajele din Vama veche după minivacanța de 1 Mai, dar a și lansat un semnat de alarmă privind starea mediului înconjurător și marin.


Astfel, sub îndemnul de reducere a consumului de resurse naturale, "Redu. Reutilizează. Repară. Reciclează", pe plaja din Vama Veche a fost ridicată o structură de "Artă din gunoaie - Trash Art", realizată de artista olandeză Maria Koijck. Pe lângă acțiunea de ecologizare pe spațiile verzi și pe plajă, la care au participat 30 de voluntari din echipa OLX România, a fost organizată și o interacțiune cu proprietarii business-urilor, cu locuitorii și cu turiștii din Vama Veche, pe teme eco.


"Structura de Trash Art este realizată în întregime din deșeuri metalice și plastice. Prin această structură ne dorim să atragem atenția asupra impactului negativ pe care îl au asupra naturii și asupra vieții noastre consumul excesiv de resurse și deșeurile depozitate în mod necorespunzător, pe parcursul întregului sezon estival. Fiecare dintre noi este responsabil de viitorul acestei planete și de aceea, sperăm ca prin «The Planet Hero» să determinăm un număr cât mai mare de oameni să adopte un stil de viață responsabil chiar și atunci când sunt în vacanță", a declarat Irina Mihălcuț, reprezentantul "Let’s Do It, Romania!".
Structura de Trash Art va putea fi vizitată pe terasa Expirat din Vama Veche, în perioada sezonului estival 2019, până în luna septembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5085 secunde