Semafoarele din intersecția de la Dacia, resincronizate. Şoferii, sfătuiţi să circule cu atenţie

230
Semafoarele din intersecția de la Dacia, resincronizate. Şoferii, sfătuiţi să circule cu atenţie - semaforizarea-1626785106.jpg
Una dintre cele mai aglomerate zone ale municipiului Constanţa, intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, va fi reconfigurată pentru fluidizarea traficului auto și pentru creșterea siguranței participanților la trafic.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, începând cu data de 22 iulie, va fi introdusă o nouă diagramă de funcționare a programului de semaforizare. Astfel, pe bulevardul Tomis pe direcția dinspre strada Soveja, timpul alocat culorii verde a semaforului va porni cu opt secunde întârziere față de timpul alocat culorii verde pe direcția dinspre strada Poporului. În prezent, culoarea verde a semaforului pornește concomitent pe aceste două direcții, iar decizia a fost adoptată pentru a le permite conducătorilor auto să vireze la stânga de pe bulevardul Tomis pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre direcția Casei de Cultură, fără a forța semaforul sau a bloca intersecția.

Propunerea administratorului tramei stradale, SC Confort Urban SRL, a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Serviciul Rutier.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9186 secunde