Selecţie pentru asistenţi maternali, la Constanţa

272
Selecţie pentru asistenţi maternali, la Constanţa - selectiedeasistenti-1611653433.jpg

Articole de la același autor

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa caută asistenţi maternali. Solicitanţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii, inclusiv să asigure o cameră separată, amenajată special pentru copiii ce urmează a fi primiţi în plasament.


Solicitantul trebuie să primească aviz favorabil exercitării profesiei de asistent maternal, profesionist, în urma evaluării psihologice efectuată de psihologul Biroului Alternative de Tip Familial din cadrul DGASPC Constanţa. Evaluarea psihologică se va efectua, de asemenea, tuturor membrilor familiei cu care locuiesc persoanele care doresc să devină asistenţi maternali.


În plus, solicitanţii trebuie să aibă o stare de sănătate bună, atestată prin certificat medical eliberat de policlina teritorială.
Persoanele interesate se pot adresa de luni până joi, între orele 8.00 şi 16.30, şi vineri, între orele 8.00 şi 14.00, la sediul Serviciul Management de Caz pentru Copil, pe strada Ciprian Porumbescu nr. 2, Constanţa, sau la numărul de telefon 0241/488.648.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8654 secunde