Şeful DSU, Raed Arafat, îşi cere scuze pentru raportarea greşită a victimelor incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase

309
Şeful DSU, Raed Arafat, îşi cere scuze pentru raportarea greşită a victimelor incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase - gfzh7724-1633091862.jpg

Articole de la același autor

Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a sosit la Constanţa, pentru a urmări modul în care sunt redirecţionaţi pacienţii evacuaţi din Spitalul de Boli Infecţioase, după incendiul izbucnit vineri dimineaţă.

Potrivit acestuia, pacienţii au fost trimişi către diferite unităţi medicale din judeţ şi nu este necesar transferul unora în spitale din alte judeţe. „Direcţia de Sănătate Publică avea identificate deja 201 paturi cu oxigen, care urmau să se disponibilizeze în perioada următoare, şi vor fi folosite acestea. De aceea nu mai este nevoie de mutarea în alte judeţe”, a spus Raed Arafat.

Şeful DSU a explicat şi bâlbâiala cu numărul victimelor decedate, după ce iniţial au fost anunţate nouă persoane decedate, apoi s-a revenit şi s-a spus că sunt doar şapte. „Când raportăm lucruri în dinamică, astfel de lucruri se întâmplă. Doi pacienţi care au decedat în-afara Spitalului de Boli Infecţioase au fost raportaţi dublu. Ne cerem scuze pentru această situaţie. Şi este bine că sunt mai puţine victime decât cele raportate iniţial”, a adăugat Raed Arafat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4851 secunde