Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Lacul Tăbăcărie şi Portul Tomis, trecute în domeniul public al municipiului

914
Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Constanţa. Lacul Tăbăcărie şi Portul Tomis, trecute în domeniul public al municipiului - sedintaextraordinara-1622641870.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali constănţeni sunt convocaţi joi, 3 iunie, în şedinţă extraordinară de îndată. Pe ordinea de zi se află şapte proiecte de hotărâre. Acestea au fost retrase de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de la finele lunii mai din cauză că nu erau îndeplinite condiţiile legale pentru vot, consilierii locali ai USR – PLUS Constanţa anunţându-şi refuzul de a participa la întâlnire.

Este vorba despre proiectul de hotărâre pentru trecerea Portului Tomis şi a Lacului Tăbăcărie din domeniul public al Statului Român în domeniul public al municipiului Constanţa, trecerea mai multor imobile din domeniul public al judeţului Constanţa în domeniul public al municipiului Constanţa, dar şi de proiectul privind încetarea aplicabilităţii prevederilor HCL nr. 57/2021 pentru modificarea HCL nr. 411/2019 privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane către societatea CT BUS SA şi atribuirea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin concesiune în municipiul Constanţa.

De asemenea, va fi supus la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea acordului de radiere din evidenţele de cadastru şi carte funciară a dreptului de administrare a Consiliului Local al municipiului Constanţa asupra imobilului constând în suprafaţa de 1.077,22 hectare din cuveta lacului Siutghiol inclusiv luciul de apă aferent.

Şedinţa extraordinară se va desfăşura pe o platformă online, de la ora 12.00, şi va fi transmisă live pe canalul de youtube al Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5128 secunde