Ședință de Consiliu Local, cu ușile închise, la Primăria Constanța. Discuțiile sunt transmise live, pe Youtube

404
Ședință de Consiliu Local, cu ușile închise, la Primăria Constanța. Discuțiile sunt transmise live, pe Youtube - sedintaconsiliullocal3-1588153824.jpg

Articole de la același autor

Consilerii locali constănțeni se reunesc, la această oră, în ședința ordinară a Consiliului Local. Pe ordinea de zi sunt 41 de proiecte de hotărâri.


Întâlnirea se desfășoară în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ, fără accesul publicului, fiind transmisă live pe canalul de Youtube al Primăriei Constanța.


Consilierii locali sunt chemați să aprobe mai multe proiecte pentru reabilitarea termică a unor unități de învățământ, dar și mai multe Planuri Urbanistice Zonale.
Vom reveni.


UPDATE 


Astfel, consilierii locali și-au dat votul pentru demararea lucrărilor de reabilitare termică a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.


"Poate cel mai important subiect este unul la care noi lucrăm de multă vreme, este vorba despre reabilitarea termică, practic schimbarea în întregime a mecanismului de funcționare a Spitalului Clinic de boli Infecțioase Constanța. De mai mulți ani de zile ne chinuim cu acest proiect și iată că a venit timpul ca astăzi, cu ajutorul fondurilor europene, să aprobăm un proiect în valoare de 25 de milioane de lei. 


Spitalul nostru are oameni inimoși. Avem o echipă care lucrează unit, zi de zi, și se luptă, astfel încât fiecare pacient să aibă o șansă reală la viață. Sunt mândru de această echipă, sunt mândru de performanța lor", a declarat primarul Decebal Făgădău.


De asemenea, au fost aprobate mai multe proiecte pentru modernizări și dotări la Școala nr. 7 "Remus Opreanu", Liceul "Traian" și Liceul "Decebal".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8378 secunde