SE STRICĂ VREMEA! METEOROLOGII ANUNȚĂ NINSORI ȘI VISCOL. Cum va fi vremea la Constanța

3225
3
SE STRICĂ VREMEA! METEOROLOGII ANUNȚĂ NINSORI ȘI VISCOL. Cum va fi vremea la Constanța - ed03886934d26ff77ac8291d8375836e-1512740548.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu vâteva minute, o informare meteo de vreme rea în zilele următoare.
Avertizarea intră în vigoare sâmbătă, la ora 8 dimineață și este valabilă până duminică seară, la ora 20. Sunt așteptate precipitații mixte în vest, nord și centru, predominant ninsori la munte și strat de zăpadă consistent la altitudini mari, intensificări ale vântului.


Astfel, în intervalul menționat, treptat, aria precipitațiilor va cuprinde toate regiunile. În vestul, nordul și centrul țării, pe parcursul zilei de sâmbătă, vor fi precipitații la început sub formă de ploaie, apoi mixte, iar din noaptea de sâmbătă spre duminică, mai ales sub formă de ninsoare. La munte vor predomina ninsorile. Izolat, vor fi condiții de polei. Cantitățile de precipitații vor depăși, pe arii restrânse, 15 litri pe metru pătrat, cu precădere în Carpații Orientali, nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali, unde se va depune strat consistent de zăpadă.


Vântul va avea intensificări în zonele montane, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70 – 90 de km pe oră, iar ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea redusă. Intensificări temporare vor fi și în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în cele vestice și sudice, unde se vor atinge 50 – 70 de km pe oră.


Comentează știrea

Cititor
8 decembrie 2017
Cum va fi vremea la Constanța

Titlu de 2 bani. Așa jurnalist, așa titlu. Deși în titlu precizează despre informații cu privire la starea vremii la Constanța, "jurnalistul" s-a limitat să copieze comunicatul ANM, fără să facă nicio precizare cu privire la starea vremii de la Constanța. Halal jurnalist.

Polei
8 decembrie 2017
Vreme

Pai cum e ma vremea la constanta?Ne lasi in ceata!

Gelu
8 decembrie 2017
Ziar slab cu știri slabe

Ce mai contează ca e ziar local. Ziaristul daca putem sa ii spunem asa, a venit la servici astăzi si ca sa își facă norma a mai pus o știre cu copy/paste. Cu știri despre vreme din restul țării dar din aria de interes a ziarului nu. Poate s-a gândit ca vrem sa plecam in concediu si ne interesează cum o sa fie acolo vremea. Cine știe..

Articole pe aceeași temă

Duminică, 03 Decembrie 2017
Stire din Social : ALERTĂ METEO! CONSTANȚA, SUB COD GALBEN
Pagina a fost generata in 0.3367 secunde