Se schimbă vremea. Avertizare de la meteorologi, pentru toată țara

741
Se schimbă vremea. Avertizare de la meteorologi, pentru toată țara - vreme-1595491353.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, o nouă avertizare de vreme rea. Astăzi, până în jurul orie 23, va fi cod galben de ploi în vestul, nordul și centrul țării, și, local în sud și est. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuate, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Îndeosebi în intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 – 50 de litri pe metru pătrat.


De asemenea, începând de mâine, în jurul orei 12, și până sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.30, la deal și la munte, precum și în centrul teritoriului, apoi și în vest și sud-est, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 – 35 de litri pe metru pătrat.


De asemenea, până la sfârșitul acestei săptămâni, vor fi perioade de instabilitate atmosferică accentuată îndeosebi în jumătatea de vest a țării, la deal și la munte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Iunie 2020
Stire din Social : Vreme instabilă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5469 secunde