SE REÎNTORC NINSORILE? ANM a publicat prognoza pentru perioada 4-17 februarie

1381
SE REÎNTORC NINSORILE? ANM a publicat prognoza pentru perioada 4-17 februarie - saniutecopii-1549279036.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 04 - 17 februarie 2019. Potrivit meteorologilor, vremea se va menține caldă, cu temperaturi în jurul valorii de 15 grade Celsius, în prima parte de intervalului. 


Din weekend, vremea intră într-un proces de răcire, urmând ca din a doua săptămână temperaturile să urce din nou spre 10...11 grade. Mijlocul lunii februarie aduce o nou scădere semnificativă a temperaturii. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată la începutul acestei săptămâni, dar și după 12 februarie.


DOBROGEA


Până în data de 8 februarie valorile termice vor scădea cu aproximativ 10 grade. În următoarele 4 zile vremea se va încălzi, astfel că în jurul datei de 12 februarie media regională a maximelor termice va atinge 8...9 grade. Din 13 februarie se va răci, iar temperaturile diurne vor scădea până spre 4 grade. Trendul general va fi de scădere și în

cazul temperaturilor nocturne. Acestea vor fi în general pozitive, exceptând intervalul 8...10 februarie și data de 17 februarie, când vor coborî sub zero grade.


După data de 6 februarie, trecător, vor fi precipitații în general slabe cantitativ.


sursa: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4129 secunde