Se recondiționează carosabilul de pe aleea Mimozelor

264
1
Se recondiționează carosabilul de pe aleea Mimozelor - aleeamimozelor1-1635143873.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta continuă lucrările de recondiționare a carosabilului pe aleea Mimozelor. Echipele SC Confort Urban intervin luni, 25 octombrie, cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00. Lucrările de asfaltare vor continua și mâine, cu același regim de restricții de trafic rutier, între orele 08:00-16:00.

Perimetrul delimitat de strada Pictor Nicolae Grigorescu și strada Soveja este în curs de modernizare. Se construiesc zone pietonale și se reabilitează alei de acces către blocuri și spațiile destinate parcării autovehiculelor.

Comentează știrea

Culcea
5 aprilie 2022
Culsoft -Mihai Culcea - tepar in constructii

In speranta ca nu vor mai trece si alte familii prin asta, tin sa il mentionez pe teparul de Culcea Mihai (Culcea Liviu-Mihaita). Are mai multe firme, dar cele mai multe tepe le-a dat cu SC Culsoft Partener SRL. Este un escroc de prima mana, care minte cu nonsalanta, la inceput iti cere un avans simbolic, face impresie buna in primele etape, dupa care cere valori mari de avans si dispare cu banii. Nu are o echipa cu care lucreaza pe termen lung pt ca nu isi plateste muncitorii, asta fiind si o problema a calitatii lucrarilor pe care pretinde ca le ofera. Isi cauta muncitorii pe OLX, le promite marea cu sarea, la inceput ii plateste, dupa care dispare iar muncitorii raman cu ochii in soare, la fel ca si clientul care ramane cu banii dati si cu casa neterminata. Pune anunturi pe OLX de pe diferite conturi, iubita, asociati, etc si pretinde ca ofera constructii la cheie sau la rosu. Este plin de datorii, are multe procese pe rol si bilete la ordin fara acoperire. Actioneaza in Constanta, Bucuresti si imprejurimile acestora! Feriti-va de el!! Mare constructor acest Mihai Culcea! Fost director de banca, devenit mare constructor-escroc. Domnul Mihai Culcea, tepar in constructii a facut din escrocherie meserie. Prin firma Culsoft Partener, Mihai Culcea, "constructor Constanta" are 12 incidente de plata in valoare totala de 177.000 lei. Adica Mihai Culcea (Culcea Liviu-Mihaita) a emis cecuri sau bilete la ordin fara acoperire. Mihai Culcea are 4 dosare pe care le-a pierdut in instanta. A dat tepe catre; SC SAVE & SELF COMPANY GUARD SRL, ARABESQUE SRL, YAKITA INDUSTRY S.R.L., BANCA TRANSILVANIA. Si muulte alte tepe catre persoane fizice! Mihai Culcea, constructii Constanta, tepar constructii, Culcea Mihai, Constructor case, constructor Medgidia, Culcea Liviu-Mihaita, Culsoft partener. Tepar!! Feriti-va de el!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7111 secunde