€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Se prelungește avaria de la Năvodari. Consumatorii din Ovidiu și Năvodari vor avea din nou apă după-amiază

Ştire online publicată Marţi, 22 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Avaria produsă ieri după-amiază la magistrala de alimentare cu apă a localităților Ovidiu, Corbu, Lumina și Năvodari se prelungește. Azi dimineață, în jurul orei 4,00, lucrătorii RAJA au reușit remedierea avariei inregistrate pe magistrala cu diametrul de 1.000 mm, care pleacă de la stația de tratare Palas și alimentează cu apă localitățile Ovidiu, Corbu, Lumina și Năvodari.


„Imediat, s-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei potabile, însă, în scurt timp, a fost descoperită o nouă avarie, la o distanță de aproximativ 15 metri față de prima lucrare, pe aceeași conductă cu diametrul de 1000 mm. În prezent, se desfășoară lucrări de montare a unui colier și de etanșeizare a zonei prin sudură. Prin urmare, s-a sistat din nou pomparea apei pe această conductă până în jurul orei 11,00”, precizează reprezentanții RAJA.


Potrivit acestora, ținând cont de diametrul mare, dar și de lungimea rețelei de distribuție, perioada de timp necesară pentru umplerea acesteia și intrarea în presiune este de aproximativ cinci ore. În această situatie, abonatii de la blocurile ANL din Ovidiu, si cei din partea de est a orașului Năvodari (străzile Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei, Locomotivei, Eternității și Plopilor) rămân în continuare fără apă la robinete, până în jurul orei 16,00.


„Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, promit reprezentanții RAJA.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8528 secunde