Se oprește lumina! Iată care sunt zonele afectate

308
Se oprește lumina! Iată care sunt  zonele afectate - enel-1482067761.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, Enel Distribuție Dobrogea anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor în mai multe zone.

În municipiul Constanța, vor rămâne fără curent, între orele 8.00-16.00, locuitorii din zona Tăbăcărie, străzile Turda, Nouă, Institutor Titorian și Unirii (tronsonul delimitat de străzile Libertății și Ion Vodă). De asemenea, vor fi afectați de aceste lucrări și locuitorii din zona Palas CFR, mai exact cei de pe străzile Mureșului, lt. Petre Mănoiu, dar și cei din zona Km 5 (străzile Meșterul Manole, Sălciilor, Pandurului și Comarnic).

Și zona Tăbăcarie, cu străzile Războieni, aviator Ion Muntenescu, aviator Craiu, aviator Romeo Popescu, Chiliei (parțial), Dorobanți, Ciprian Porumbescu, Podului, Transilvaniei, Garabet Ion Brăileanu, respectiv b-dul Mamaia (numerele cuprinse între 175-217) vor fi afectate de lipsa energiei electrice, între orele 8.00 - 16.00. În plus, vor mai rămâne în beznă, între orele 9.00 și 17.00, localitățile Târgușor și Mireasa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4062 secunde