Se opreşte curentul la Constanţa

Miercuri, 31 Martie 2021, 21:22
213
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Joi, mai multe întreruperi sunt programate pentru lucrări de întreţinere a reţelei. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Primăverii, Farului, Limanului, Alba Iulia, Elena Cuza, Valului, Mitropolit Dosoftei, Enăchiţă Văcărescu, respectiv Sergent Nicolae Grindeanu, blocurile A2, E6, L3.

În restul judeţului, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Cumpăna, zonele H2 şi H3, pe străzile Berzei, Monumentului, Izvorului, Dorului, Pescăruşului, Pelicanului, Arcului, Egretei, Brotăcei şi Banu Mărăcine, dar şi în oraşul Năvodari, pe străzile Albinelor, Albatros, Meduzei, Egretei, Delfinului. De asemenea, între orele 8.30 şi 16.300, se va opri curentul în localitatea Esechioi şi, între orele 9.00 şi 15.00, în localitatea Stupina. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2811 secunde