€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Se oprește curentul electric, la Constanța. Ce zone sunt afectate

Ştire online publicată Vineri, 24 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii din zona Cimitirului Central nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Cimitirului Central, de pe străzile Theodor Burada, numerele cuprinse între 20 și 40, Bărăganului și Oborului - tronsonul delimitat de străzile Industriei Mici și București -, și Theodor Burada nr. 24, întrerupere totală. 


În restul județului, tot între orele 8 și 17, sunt anunțate întreruperi în localitatea Crucea, pe străzile Constanței, Zidului, Teiului, Lunga, Turcului, Transformatorului, Poliției, Livezii, Lacului și Argeșului, întrerupere parțială. 


În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitățile Traianu și Vadu, întrerupere totală, respectiv Cogealac, întrerupere parțială. De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Cuza Vodă, întrerupere parțială.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8101 secunde