€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Se oprește curentul electric, la Constanța

Ştire online publicată Joi, 18 Ianuarie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii de pe bulevardul 1 Mai nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 6.00 și 19.00, sunt afectați consumatorii de pe strada Viitorului, blocul A, scara A, întrerupere totală, iar între orele 8.00 și 16.00, cei de pe bulevardul 1 Mai, blocul J9, scara C, blocul J4, scara A, întrerupere totală.

v v v

În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Poarta Albă, pe străzile Căminului, Internatului, Poștei, Crinilor, aleea Sânzienelor, aleea Rozelor, aleea Cununiței și străzile Lalelelor, Lăcrămioarelor, Plopilor și Cantinei, întrerupere totală, dar și în localitățile Cogealac și Crucea, întrerupere parțială.

În același interval, sunt anunțate întreruperi în Medgidia, pe strada Constanței, întrerupere totală, și în localitatea Cuza Vodă, întrerupere totală. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7251 secunde