€ 4.6667
£ 5.3037
$ 4.0359

Mai multe ştiri online:

Se oprește curentul electric. Care sunt zonele afectate

Ştire online publicată Joi, 17 Mai 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Constănțenii vor rămâne și astăzi fără curent electric. Măsura este luată din cauza efectuării unor lucrări anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, de către SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța. Astfel, în intervalul 8.00-16.00, vor rămâne fără curent cei care au domiciliul în localitatea Cumpăna, strada Bujorilor, Lebedelor Micșunelelor, Zorelelor, dar și cei din Eforie Nord, cu domiciliul pe strada Tudor Vladi-mirescu. 


În localitatea Ovidiu, vor suferi din cauza curentului oprit locuitorii de pe strada Națională, Zefirului, Pajiștei, iar în Năvodari, cei de pe strada Luminii.


Și cei din Tortomanu (străzile 1 Decembrie, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Ghioceilor, Primăverii, Carol 1, Socului, Sălciilor) vor rămâne în beznă de la ora 9.00 la ora 17.00. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
sambata, 13 octombrie Foto : UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"! 70357 vizite, 0 comentarii UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"!
Cultură-Educație
vineri, 12 octombrie Foto : Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc" 35358 vizite, 0 comentarii Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9216 secunde