€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Se oprește curentul. Care sunt zonele afectate

Ştire online publicată Marţi, 16 Octombrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Și astăzi, 16 octombrie, vom rămâne fără curent electric. Situația se datorează unor lucrări anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare ale SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța. Reprezentanții instituției anunță pe această cale întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor în municipiul Constanța, pe aleea Magnoliei, dar și în Eforie Sud (strada Mărăști), între orele 8.00 - 16.00.

Și consumatorii localității Moșneni, cu domiciliul pe strada Alexandru Lăpușneanu vor fi afectați de această măsură, în intervalul 8.00 - 18.00. Nici locuitorii orașului Hârșova (străzile Plantelor, Viitorului, Eternității și Rozelor) nu vor avea curent între orele 9.00 și 18.00, la fel cum nici cei din orașul Medgidia, mai ales cei din localitatea Movilița (străzile Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirului, Eroilor și Constanței).

În aceeași situație se vor afla, între orele 9.00-17.00, și persoanele care au domiciliul în localitatea Lanurile, mai exact cele de pe străzile Libertății, Mareșal Antonescu, Mihai Viteazu, Grigore Rădulescu, Mircea Clenciu, Viforului și Profesor Hanu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9056 secunde