Se mută Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall! Sediul temporar va fi pe strada Ecaterina Varga

735
1
Se mută Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall! Sediul temporar va fi pe strada Ecaterina Varga - semutacentrul-1468601525.jpg
Sediul Centrului de Informare Cetățeni se va muta temporar pe strada Ecaterina Varga, la Primăria Constanța. Schimbarea va avea loc în cursul săptămânii viitoare, până când vor fi instalate ghișeele, în aripa nouă a mall-ului. "Având în vedere faptul că sediul Centrului de Informare Cetățeni (CIC), din cadrul City Park Mall, se va reloca într-un alt spațiu în corpul nou al clădirii, joi și vineri, pe 21 și 22 iulie, activitatea de relații cu publicul se va desfășura la sediul Primăriei Constanța de pe strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27", explică reprezentanții Primăriei Constanța.


De asemenea, în același interval, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Constanța se va muta în noul corp al City Park Mall. Activitatea de lucru cu publicul a serviciului nu va fi afectată, desfășurându-se la ghișee conform programului de lucru afișat.


Începând cu 25 iulie, atât CIC, cât și SPCLEP își vor desfășura activitatea în aripa nouă a City Park Mall, la etajul I, după programul normal de lucru.


Comentează știrea

luk
18 iulie 2016
Intrbare

Oare de ce trebuie sa platiti chirie unui mall pt serviciile publice si nu puneti mana sa ridicati o cladire noua. Cand faceti lucrurile aste nu ar fi bine sa intrebari si cetatenii platitori de taxe?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5113 secunde