Mai multe ştiri online:

Se modifică taxele și impozitele locale la Constanța. Proiectul SPIT, republicat

Ştire online publicată Joi, 14 Decembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Mai multe taxe și impozite locale pentru 2018 vor fi modificate, ca urmare a dezbaterilor publice organizate de Primăria municipiului Constanța. Astfel, noul proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018 a fost republicat.

„Noul proiect prevede reducerea impozitului datorat pentru mijloacele de transport hibride de la 75% la 95%, actualizarea cotei de impozitare în cazul clădirilor nerezidențiale aflate în proprietatea persoanelor fizice, de la 1,3 % la 0,5%, cotă ce se aplică la valoarea rezultată dintr-un raport de evaluare întocmit de un evaluator autorizat în ultimii cinci ani anteriori anului de referință, la valoarea finală a lucrărilor de construcții, în cazul clădirilor noi, construite în ultimii cinci ani anteriori anului de referință și la valoarea clădirilor care rezultă din actul prin care se transferă dreptul de proprietate, în cazul clădirilor dobândite în ultimii cinci ani anteriori anului de referință”, explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun.

Proiectul republicat poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, la adresa www.primaria-constanta.ro, și la sediul acesteia situat pe bulevardul Tomis nr. 51, dar și pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local, www.spit-ct.ro, sau la sediile acestuia, situate pe bulevardul Tomis nr. 112, strada Sulmona nr. 22, strada Nicolae Grindeanu nr. 66, strada Badea Cârțan nr. 3, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C și strada Dumbrăveni nr. 1. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7472 secunde