Se lucrează activ pentru un trafic rutier eficient în Constanța

Joi, 12 Martie 2020
238
Primăria municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă conform graficului de lucru reabilitarea carosabilului pe arterele secundare din oraș. Astfel, pe strada Ion Vodă, porțiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și strada Unirii, din cartierul Faleză Nord muncitorii au finalizat asfaltarea suprafeței decopertate iar în perioada următoare se va interveni pe străzile Petru Vulcan, Timișanei și Dobrogei, tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Unirii.

Pe strada Pajurei din cartierul KM 4 carosabilul a fost frezat în vederea turnării covorului asfaltic iar pe aleea Crizantemelor din cartierul Tomis II și pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi au fost realizate lucrări de recondiționare a zonei carosabile.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați de primăria municipiului Constanța să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.Pagina a fost generata in 0.1904 secunde