Se întorc zăpezile! La noapte, ninge din nou, la Constanța

1660
Se întorc zăpezile! La noapte, ninge din nou, la Constanța - vreme-1484491340.jpg

Articole de la același autor

După un week-end cu mult soare și temperaturi ridicate, iarna se întoarce la Constanța. Meteorologii anunță din nou viscol și ninsori, chiar de luni seară, dar și ger, mai ales spre jumătatea săptămânii. 


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord-est. Maxima termică abia dacă va atinge 2 - 3 grade. Peste noapte, va fi vânt cu amestec de ploaie și zăpadă. Termometrele vor indica minimum 0 grade. Mâine, se va mai răci și lapovița se va transforma în ninsoare în averse. Rafalele vor atinge între 30 și 50 km pe oră. Noaptea, viscolul va continua și se așteaptă îngheț puternic, cu minime de -3 grade. 


Miercuri, va fi și mai frig, cu valori termice cuprinse între -2 și -6 grade. Va continua să ningă, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, când vântul se va mai înteți. Joi, vom mai avea ninsoare în averse în cursul dimineții, după care se va mai însenina. Va fi însă ger persistent, cu temperaturi cuprinse între -4 și -7 grade. 


De vineri, 20 ianuarie, se opresc ninsorile, dar va fi în continuare foarte frig, până spre sfârșitul săptămânii viitoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4978 secunde