Se întoarce iarna, la Constanța

2128
Se întoarce iarna, la Constanța - 16a1bac9a84851836d223e739b162a86.jpg

Articole de la același autor

Iarna nu se dă bătută nici pe ultima sută de metri. Deși suntem la finele lunii februarie, iar primăvara calendaristică bate deja la ușă, gerul, ninsorile, viscolul revin în forță zilele acestea. Până la sfârșitul săptămânii, inclusiv, vom avea parte de vreme extrem de urâtă în întreaga țară.
Administrația Națională de Meteorologie a emis miercuri, 23 februarie, o informare meteorologică de ninsori și intensificări ale vântului. Avertizarea a intrat în vigoare aseară, la ora 23,00, și este valabilă până mâine la ora 18,00. În intervalul menționat va ninge temporar în cea mai mare parte a țării. În prima parte a zilei de joi ninsorile vor fi pe arii mai extinse și, izolat, mai consistente în Oltenia și Dobrogea, apoi în special în regiunile din jumătatea de vest. Va continua să ningă, local mai abundent, și în zonele de munte.
De asemenea, în județele Constanța, Tulcea, Galați, Brăila, Ialomița și Călărași vântul va avea intensificări cu viteze de 50-60 km/h și temporar, în prima parte a intervalului, va viscoli ninsoarea. În zona litoralului, viteza vântului va depăși 70 km/h, iar precipitațiile vor fi mixte.

Temperaturi neprietenoase
Temperaturile vor fi și ele neprietenoase. Joi se anunță maxime de 3 grade și minime de 1 grad Celsius, iar vineri de 0 până la 4 grade Celsius. Sâmbătă, 26 februarie, mercurul termometrelor va urca până la 2 grade Celsius, iar duminică vor fi 3 grade Celsius. Precipitații vom mai avea și în week-end, predominant lapoviță. Vântul va mai slăbi în intensificare, dar pe litoral va fi în continuare destul de puternic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Stire din Social : Pleacă gerul, vin ninsorile!
Joi, 21 Ianuarie 2010
Stire din Social : Constanța se luptă cu nămeții
Pagina a fost generata in 0.9511 secunde