Se închide Țara Piticilor, din Parcul Tăbăcărie

Miercuri, 20 Noiembrie 2019
384
Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie se va închide de mâine pentru public! Motivul îl constituie pregătirea Festivalului Iernii 2019. 
Timp de mai bine de o lună, de pe 6 decembrie 2019 până de 12 ianuarie 2020, prichindeii se vor putea întâlni cu personajele lor preferate și vor asculta povești la Căsuța cu basme românești, vor învăța să confecționeze coșulete, globuri sau păpuși la Atelierul de artă și meșteșug, vor trăi clipe magice la Atelierul de Magie, iar la Căsuța lui Moș Crăciun se vor juca, vor învăța colinde și, bineînțeles, îl vor întâlni pe Moș Crăciun care va veni la Constanța special pentru ei pe data de 8 decembrie.


Copiii, părinții și bunicii se vor bucura de piese de teatru, spectacole și concerte de colinde. Decorurile spectaculoase, miile de beculețe și zecile de personaje de poveste pe care le vom întâlni la tot pasul îi vor încânta, cu siguranță, pe cei prezenți. 


Festivalul Iernii 2019 este un proiect de interes general finanțat de Primăria Municipiului Constanța și realizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii Art Theatre. Valoarea contractului este de 700.000 lei. 
Pagina a fost generata in 0.2677 secunde