Se închid Țările Piticilor și Gravity Park din Constanța. Locurile de joacă intră în renovare

402

Articole de la același autor

Spațiile de distracții din municipiul Constanța vor intra în renovare, astfel încât să fie asigurate toate condițiile pentru siguranța copiilor și tinerilor care le vor utiliza. Măsura intră în vigoare începând de astăzi și este valabilă până pe data de 5 aprilie.

În Țările Piticilor vor fi vopsite toate ansamblurile de joacă și vor fi înlocuite elementele deteriorate, pentru a putea fi folosite apoi în siguranță de către prichindei. Totodată, vor fi văruite bordurile și pomii, iar gardurile vor fi vopsite.

În ceea ce privește Gravity Park, în cadrul complexului vor fi realizate lucrări care sunt necesare, precum vopsirea elementelor utilizate în practicarea sporturilor extreme, zugrăvirea pereților interiori ai clădirii sau igienizarea toaletelor.

"Aveam în plan să renovăm luna viitoare atât Țările Piticilor, cât și Gravity Park. Având în vedere situația existentă și faptul că acestea sunt tranzitate de un număr redus de utilizatori, le vom închide pentru public și le vom renova mai devreme față de cum stabilisem inițial. În consecință, în această perioadă nu vom mai face dezinfecție, iar fondurile le vom folosi pentru piesele care trebuie înlocuite", a precizat directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

Lucrările vor fi realizate cu angajații proprii ai regiei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6171 secunde