Se caută studenți care să muncească în Germania

292
Agenția Națională Ocuparea Forței de Muncă a prelungit perioada de selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară.
Prelungirea perioadei de depunere a dosarelor se datorează discuțiilor purtate în vederea flexibilizării condițiilor de participare și ocupării a cât mai multe posturi. La selecție vor putea participa studenții și masteranzii care urmează cursuri la zi, la orice facultate acreditată conform legii, inclusiv cei din ultimul an de studii.
Depunerea dosarelor și susținerea testului de limba germană va avea loc în perioada 7-25 februarie, între orele 9,00-15,00, la sediul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, str. Avalanșei, nr. 20-24, parter, în cadrul Direcției Relații Internaționale EURES și Mediere.
Informații, instrucțiuni și documentele tip necesare în limba română și în limba germană se regăsesc pe site-ul http://www.muncainstrainatate.anofm.ro. De asemenea persoanele interesate sunt așteptate și la sediul AJOFM Constanța, Str. Lacului, nr. 14, consilier EURES - Elena Muceanu, telefon 0241/481.553.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Februarie 2011
Stire din Social : Pericol iminent
Luni, 07 Februarie 2011
Stire din Social : Vreme de primăvară în Constanța
Pagina a fost generata in 1.6743 secunde