Se caută soluții pentru stoparea violenței în familie

259
1
Se caută soluții  pentru stoparea violenței în familie - violenta1-1523884691.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPC) organizează astăzi, 17 aprilie, începând cu ora 10.00, o sesiune de dezbateri pe tema combaterii violenței în familie.

Evenimentul se va desfășura în sala de ședințe "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța. Scopul întâlnirii este acela de a crea o colaborare mai eficientă cu instituțiile abilitate să gestioneze cazurile de violență domestică și identificarea celor mai bune soluții pentru combaterea acestor abuzuri.

Potrivit reprezentanților DGASPC, vor fi aduse în prim plan și ultimele modificări legislative în domeniu. Dintre temele de discuții amintim: "Dezvoltarea psihologică a copilului ce trăiește într-un mediu violent"; "Cadrul legislativ privind prevenirea și combaterea violenței în familie", "Modalități de obținere a ordinului de protecție".

La nivelul anului anterior, 1.207 cazuri de violență în familie au ajuns în atenția serviciilor specializate din cadrul direcției. Dintre acestea, 1.185 de cazuri au avut ca victime copii cu vârste de la un an la 17 ani, iar alte 22 de cazuri, adulți. Din numărul total de situații de violență domestică ajunse în atenția serviciilor DGASPC Constanța, 483 s-au înregistrat în mediul rural, iar 724 în mediul urban.

Comentează știrea

vali
17 aprilie 2018
CURAJ SI INCERACA

Succes asigurat! Hollywood are nevoie de o poveste senzationala! Te ajutam sa reusesti si tu! Sansa ta de a te apropia de Hollywood! Aici nu ai stres! Vino in cea mai serioasa echipa! Opreste-te aici! Bani online, cu cel mai socant subiect de film! Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani? Numai aici poti sa castigi bani multi! Detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2667 secunde