Se caută soluţii pentru creşterea siguranţei pe platforma Petromidia

391
Se caută soluţii pentru creşterea siguranţei pe platforma Petromidia - secautasolutii-1625576841.jpg

Articole de la același autor

Un grup de angajați ai rafinăriei Petromidia s-au adunat, marţi dimineaţă, 6 iulie, în faţa companiei, pentru a-și manifesta solidaritatea cu colegii răniți în incidentul de vineri, 2 iulie. Aceştia au aprins lumânări în memoria colegului înmormântat în cursul zilei de luni, 5 iulie.

În același timp, angajaţii au discutat cu reprezentanții companiei pentru a se identifica soluții suplimentare pentru creșterea siguranției pe platforma Petromidia. În contextul negocierilor sindicale în curs, legate de majorarea salariilor din contractul colectiv de muncă, aceștia și-au reiterat si dorințele și așteptările financiare.

„Considerăm că doar printr-o strânsă colaborare între companie și toți cei care activează pe platforma Petromidia (angajați, contractori, subcontractori, furnizori de servicii și produse) putem găsi cele mai bune și mai sigure soluții pentru creșterea siguranței operaționale a unităților de producție și a personalului adiacent. Cu sprijinul acționarilor, compania a alocat, în fiecare an, sume importante pentru modernizarea și revizia / verificarea unităților de producție, alinierea la noile tehnologii (senzori, unități de control de la distanță, sisteme de prevenire și monitorizare), reducerea impactului asupra mediului, dar și în ceea ce privește personalul și pregătirea lui (echipamente, simulări, exerciții, antrenamente etc.). În condițiile actuale - activitatea de producție oprită și cercetarea în desfășurare, compania încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru protejarea angajaților și menținerea locurilor de muncă în această perioadă”, transmit reprezentanţii KMG International.

Potrivit acestora, se fac eforturi pentru a menține în funcțiune această unitate, pentru a crea locuri de muncă, pentru a asigura combustibili de calitate în România și regiune, pentru a genera taxe și contribuții la bugetele de stat locale și centrale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4785 secunde