Se caută idei pentru promovarea stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță

204
Se caută idei pentru  promovarea stațiunii Mamaia  și a Satului de Vacanță - secautaidei-1435599920.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveți o idee despre cum ar putea fi promovată stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, nu ezitați să o împărtășiți reprezentanților Asociației Litoral Delta Dunării, care se ocupă în prezent de acest gen de acțiuni. Constănțenii sunt invitați să depună proiectele de promovare până vineri, pe 3 iulie, la sediul asociației, la stația de pornire a telegondolei. De asemenea, proiectele pot fi depuse pe email, la adresa [email protected].

Pentru dezbaterea și avizarea proiectelor depuse la Asociația Litoral - Delta Dunării, Adunarea Generală a ALDD a hotărât, în 2013, înființarea unei Comisii de monitorizare a fondurilor ce provin din taxa de promovare, comisie din care fac parte reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, ai Asociației Patronale Mamaia, ai Asociației Cluburilor din Mamaia, ai Asociației Litoral Delta Dunării și ai Primăriei Constanța.

Membrii comisiei de monitorizare a fondurilor ce provin din taxa de promovare derulează periodic întâlniri și dezbateri la care invită hotelierii, proprietarii de cluburi, agenții economici care plătesc taxa de promovare.

"Taxa de promovare a stațiunii Mamaia - Sat Vacanță a fost instituită prin Hotărârea Consiliului Local nr. 82/2013 și a fost implementată din rațiuni de promovare a stațiunii ca destinație turistică la nivel național și internațional și de creștere a gradului de expunere a Satului de Vacanță și a stațiunii Mamaia în rândul obiectivelor turistice, fiind utilizată finanțarea activităților de promovare și punere în valoare a patrimoniului turistic local. Din sumele încasate cu titlu de taxă pentru promovare, un procent de 80 la sută este virat către Asociația Litoral Delta Dunării, în vederea finanțării activităților destinate exclusiv promovării, restul rămânând la bugetul local", a explicat Corina Martin, președintele ALDD. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Connect-R concertează  în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.3661 secunde