Se caută constănțence pentru munci agricole în Spania

305
1
Se caută constănțence pentru munci agricole în Spania - eures-1481217202.jpg

Articole de la același autor

Constănțenilor le sunt puse la dispoziție săptămâna aceasta 800 de locuri de muncă prin rețeaua EURES, în domeniul agricol, în Spania. Dintre acestea, majoritatea posturilor le sunt rezervate femeilor, pentru care vor fi organizate selecții în perioada 13 - 16 decembrie. 


Salariul oferit este de 40 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile, iar durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de începere a activității fiind 15 februarie 2017. În ceea ce privește timpul de lucru, acesta este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărțite în șase zile, ziua a șaptea fiind zi de odihnă, dar care poate să nu coincidă neapărat cu duminica. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi, iar contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro/luna asigurare socială.


Persoanele interesate se pot prezenta la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare, cu actul de identitate în original și o copie a acestuia. Menționăm că orice alte evenimente de recrutare pentru domeniul agricol în Spania, organizate la date și/sau în locații diferite față de cele comunicate, acestea nu sunt organizate de Agențiile de Ocupare a Forței de Muncă. 


Comentează știrea

Silviu
9 decembrie 2016
Avem teren agricol?

Marele si mult laudatul fost comisar European pe agricultura Ciolos,nu a fost in stare nici de la Bruxeles,nici de aici sa-si aduca o contributie pozitiva in domeniul unde cica e specialistul llui peste mort. De ce sa nu culegi fructe in Romania pe salarii ca in Spania? Simplu,pentru ca oamenii care fac la noi politicile sunt niste dobitoci,cine aplica politicile si mai dobitoci iar romanii lasi in marea majoritate,care-si merita dobitocii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4557 secunde