€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Se apropie termenul limită pentru plata taxelor și impozitelor locale

Ştire online publicată Marţi, 04 Septembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care încă nu și-au plătit impozitele și taxele locale mai au la dispoziție mai puțin de o lună de zile pentru a le achita fără majorări și penalizări. Termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor aferente semestrului al II-lea este data de 30 septembrie.

„Având în vedere că ultima zi de plată este o zi nelucrătoare, termenul scadent se prelungește până la sfârșitul primei zile de lucru, respectiv data de 1 octombrie 2018. Evitați plata majorărilor de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună achitând la termenul menționat impozitele/taxele datorate pentru clădiri, terenuri, mijloace de transport, salubrizare, garaje, telefonie mobilă”, ne recomandă directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Gabriela Ganea.

Pe lângă efectuarea plăților în numerar la ghișee, există o modalitate foarte rapidă și mai comodă de plată - plata online, pusă la dispoziție pe site-ul www.spit-ct.ro, pe site-ul www.ghiseul.ro, cât și prin intermediul telefoanelor mobile utilizând aplicația eTax Mobile - SPIT.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8211 secunde