Se amână activitatea de plantare din week-end, de la Peștera

144
Se amână activitatea de plantare din week-end, de la Peștera - campanieplantarecopacimangalia14-1478689332.jpg

Articole de la același autor

"Plantăm fapte bune în România" anunță amânarea cu o săptămână a acțiunilor de împădurire cu ajutorul voluntarilor programate pe 12 noiembrie, din cauza condițiilor nefavorabile.


Astfel, voluntarii, instituțiile și toți cei implicați sunt așteptați în data de 19 noiembrie pe plantațiile pe care s-au înscris.
"Decizia a fost luată din cauza condițiilor meteo nefavorabile de săptămâna aceasta: pe majoritatea plantațiilor plouă până aproape de sfârșitul săptămânii, motiv pentru care terenurile au exces de apă, iar accesul și munca la fața locului devin mult mai dificile. Prognoza meteo pentru sâmbăta aceasta este ocazional de ploaie, temperatură scăzută cu vânt relativ puternic – deci indicele de confort scade. Motivele de mai sus impun amânarea acțiunii de plantare în dara de 19 noiembrie", explică reprezentanții "Platăm fapte bune în România".


Peste 43 de hectare vor fi împădurite (fie plantări noi, fie completări ale zonelor în care s-a acționat în primăvară sau în toamna anului trecut) în județele Buzău, localitatea Boboc, Călărași, localitatea Jegălia, Constanța, localitatea Peștera, Dolj, localitatea Grecești, Giurgiu, localitatea Gostinari, Harghita, localitatea Merești, Iași, localitatea Lețcani, Teleorman, localitatea Siliștea Gumești și Timiș, localitatea Utvin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3068 secunde