Scufundări la Vama Veche - 2 Mai. Voluntarii fac curățenie în rezervație

174
Scufundări la Vama Veche - 2 Mai. Voluntarii fac curățenie în rezervație - scufundari-1461754846.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, pasionații de scufundări, profesioniști sau amatori au posibilitatea de a participa la o campanie de curățenie subacvatică, ce își propune să elibereze rezervația marină de deșeuri.


Organizația nonguvernamentală Mare Nostrum, alături de Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare Marină "Grigore Antipa" și membrii clubului Junior Rangers organizează pe data de 5 iunie, cu ocazia zilei Rezervației Marine Vama Veche - 2 Mai, o campanie de curățare a deșeurilor ce au invadat Rezervația Marină Vama Veche - 2 Mai.


Ecosistemul Mării Negre este grav afectat de deșeurile aruncate pe plaje sau în mare, acest fenomen conducând la moartea faunei și florei subacvatice. Cele mai frecvente deșeuri întâlnite la litoralul românesc în ultimii ani sunt pet-urile, reprezentând 30 la sută din totalul deșeurile identificate pe plaje.


Persoanele interesate se pot alătura acestui demers înscriindu-se, până pe data de 25 mai, contactând ONG Mare Nostrum, pe e-mail [email protected] /telefonic 0241/612.422.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2408 secunde