Școala începe la Tomis Mall cu super premii

138
Școala începe la Tomis Mall cu super premii - pr-1599732644.jpg

Articole recomandate

Constanța, 10 septembrie 2020. Școala începe la Tomis Mall cu premii zilnice și super premii oferite prin extragere la finele campaniei. Astfel, la început de nou an școlar, elevii și studenții se pot bucura de multe surprize în centrul nostru comercial.
Constănțenii ce vor face cumpărături din Tomis Mall de minim 50 lei vor putea participa în perioada 10 septembrie - 07 octombrie 2020 la tombola Back to School și totodata pot câțtiga în aceeași zi premii surpriză: vouchere cumpărături, selfie–stick-uri, căni termoizolante, recipiente pentru băuturi, umbrele, pelerine ploaie, stick-uri de memorie USB. In plus, toți participanții vor fi înscriși și la marea extragere din 8 octombrie când pot câștiga super premii: Un laptop performant, 3 tablete, 3 telefoane smart, 3 abonamente gratuite pentru o lună în parcarea Tomis Mall și 8 vouchere de cumpărături în centrul comercial Tomis Mall.
Irina Albu, Shopping Manager Tomis Mall, a declarat : ‘ 2020 este un an atipic pentru toți, dar ne dorim să îi răsplătim pe clienții ce fac cumpărături la noi și pentru că este începutul unui nou an școlar  oferim premii care cu siguranță vor fi utile în această nouă conjunctură de începere a anului școlar !’.


Detaliile campaniei pot fi găsite pe pagina de facebook Tomis Mall și pe site www.tomis.ro
Fă-ți cumpărăturile în siguranță la Tomis Mall, iar noi te premiem!


Vă așteptăm cu drag la Tomis Mall !




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9623 secunde