Schimbări de trafic rutier în stațiunea Mamaia. Cum se va circula de luni, 26 aprilie

Vineri, 23 Aprilie 2021, 13:25
682


Astfel, începând de luni, 26 aprilie, traficul la intersecția bulevardul Aurel Vlaicu cu bulevardul Mamaia va fi redirijat. Măsurile vor intra în vigoare având în vedere debutul sezonului estival și creșterea numărului de turiști care vor tranzita stațiunea Mamaia.


Astfel, din direcția Pescărie spre Năvodari, se va circula strict înainte pe 3 benzi de circulație (banda nr. 1 cu prioritate iar banda nr 2 și 3 fără prioritate). Se anulează posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Aurel Vlaicu;
Din direcția Năvodari spre Constanța, toate cele 3 benzi vor efectua viraj la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu. Se anulează posibilitatea de a vira la stânga de pe banda 3 spre zona Pescărie;
Iar, din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari, se va circula înainte pe cele doua benzi de circulație, cu prioritate față de autovehiculele care se deplasează dinspre Pescărie spre Năvodari. Din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie se va putea efectua viraj la dreapta pe două benzi de circulație.


Pe întreaga perioadă a sezonului estival, viteza maximă admisă în stațiunea Mamaia este de 50 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în staţiunea Mamaia.
„Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.
Pagina a fost generata in 0.2213 secunde