SCENE ȘOCANTE LA CONSTANȚA! COPIL DE PATRU ANI, MUȘCAT DE FAȚĂ ȘI CAP DE UN CÂINE MAIDANEZ

3218
2
SCENE ȘOCANTE LA CONSTANȚA! COPIL DE PATRU ANI, MUȘCAT DE FAȚĂ ȘI CAP DE UN CÂINE MAIDANEZ - cainemaidanez-1487592548.jpg

Articole de la același autor

Un băiețel în vârstă de numai patru ani, din Techirghiol, a fost mușcat de un câine fără stăpân, în mai multe locuri la nivelul feței și al capului. Potrivit cadrelor medicale, acest copil ar fi ieșit din curte cu un corn în mână, ceea ce a atras unui câine maidanez, care a sărit pe el și i-a creat multiple plăgi mușcate, în special la nivelul feței, al craniului. 


Din acest motiv, copilul a fost băgat imediat sub anestezie generală, i s-a făcut o sutură estetică și în cele din urmă s-a optat pentru o îngrijire deschisă, indicată cu predilecție în astfel de situații. 


"Evoluția micuțului este una bună, fără semne de edem în jur sau inflamație. Din păcate, chiar dacă noi am insistat ca el să mai rămână în spital, familia a solicitat externarea băiețelului. Oricum, nu considerăm că cel mic va rămâne mutilat, așa cum ar crede unii. Desigur, niște cicatrici vor rămâne, acest lucru este inevitabil, dar ele vor fi fine", a declarat dr. Gheorghe Comșa, medic specialist ORL.



Comentează știrea

Nu conteaza...
20 februarie 2017
...la romani

Doi bani nu dau romanii pe un copil mutilat in strada de un caine vagabond.Pe noi ne deranjeaza cand copii participa la demonstratii antipesediste.

Catalin
20 februarie 2017
Iubitorii de javre

Ușurel cu criticile, ca imediat vor ieși în strada iubitorii de javre. Numai din cauza acestor retardati, care au protestat atunci cand s-a pus problema eutanasierii in masa a câinilor, se mai întâmplă cazuri ca acesta. Asteptam sa mai moara cineva? Câinele acela era acolo pentru ca un dobitoc -probabil o pensionară senila- il hrănește in mod regulat. De aici porneste totul...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1249 secunde