€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Scena UNTOLD, împânzită de vedete internaționale

Ştire online publicată Vineri, 17 Mai 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD adună în line-up unele dintre cele mai importante nume de pe scena internațională a muzicii electro-dance și nu numai. 


Un show, unic, exclusiv la nivel mondial va avea loc în Cluj-Napoca, promovând 3 are Legend, Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tove Lo și Tujamo, alăturându-se în line-up celorlalți artiști anunțați deja de organizatorii festivalului, Martin Garrix, David Guetta, Bastille, Dimitri Vegas&Like Mike, James Arthur și nu în ultimul rând Armin Van Buuren.


Proiectul 3 ARE LEGEND înseamnă Dimitri Vegas&Like Mike și dj-ul american Steve Aoki. Cei trei se declară foarte buni prieteni și și-au propus în 2014 înființarea acestui proiect, iar de atunci fanii îi pot vedea împreună pe scenele marilor festivaluri de muzică din întreaga lume. Fanii îi vor putea vedea pentru prima data în această formulă, pe scena festivalului UNTOLD, în perioada dintre 1 și 4 august, la Cluj-Napoca.
Rapper-ul american Busta Rhymes vine pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. Artistul are o carieră îndelungată care a cuprins colaborări cu artiști importanți ca și Mary J Blige, Mariah Carey, Sean Paul, Janet Jackson, Puff Daddy, Kelis, Pharell, Chris Brown, Lil Wayne, dar și cu Tiesto sau Diplo. Fanii artistului vor putea auzi live, în vară, hituri cunoscute ca și “I know what you want” sau “Break ya neck”.


Don Diablo, Steve Aoki și Tujamo sunt deja cunoscuți fanilor festivalului și au spus prezent pentru cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD, ediție aniversară.


Nicky Romero vine pentru prima dată la UNTOLD, însă promite să facă un show și mai intens decât la prima ediție a festivalului NEVERSEA. De la cea mai tare și cea mai mare petrecere aniversară nu putea să lipsească artistul britanic, Tinie Tempah, care a fost prezent la aproape toate edițiile festivalului UNTOLD. 


Artista suedeza Tove Lo vine prima dată pe scena festivalului UNTOLD și promite că își va face un obicei din asta. Hitul „Habbits” și „Cool girl” vor răsuna în vară, la Cluj-Napoca. Scena Alchemy adresează comunității sale din cadrul festivalului UNTOLD, al doilea val de headlineri care vor completa experimentul muzical aniversar din 2019. Laboratorul de bas, Alchemy va fi onorat în continuare cu prezență de spirit și forță muzicală de către A Skillz B2B Krafty Kuts, Congo Natty, Dub Fx, Roni Size și Nero DJ Set. Alchimiști din toată țara, uniți-vă! 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7898 secunde